Cursus Zakelijk Engels

INDIVIDUEEL & GROEPSTRAINING

MVRDV - The Valley. Photograph by Ossip van Duivenbode.

Cursus zakelijk Engels voor zakelijke klanten

BEST Business English biedt Zakelijk Engels-cursussen aan aan individuen en groepen in het bedrijfsleven. Wilt u meer zelfvertrouwen krijgen in het geven van presentaties, het voorbereiden van een belangrijk interview, het voeren van onderhandelingen of wilt u uw spreekvaardigheid en zelfvertrouwen verbeteren? In dat geval, maak ik voor u een cursus Zakelijk Engels op maat, gericht op het Engels dat u nodig heeft in uw vakgebied. Of dat nu IT, verzekeringen, detailhandel, marketing of de financiële sector is.​

Daarnaast bied ik korte, op maat gemaakte Engelse uitspraakcursussen aan. Helder en zelfverzekerd communiceren met uw internationale contacten is essentieel. Als u het gevoel heeft dat uw uitspraak aan verbetering toe is, dan ontwikkel ik een Engelse uitspraakcursus voor u die de specifieke moeilijkheden aanpakt die u ervaart.

cursus zakelijk engels

Alle taaltrainingen zijn vrijgesteld van BTW!​

BEST Business English is geregistreerd bij de CRKBO. Dit betekent dat er geen btw wordt toegevoegd aan de prijs van uw taaltraining.​

VAT free business english language course

Cursus Zakelijk Engels Opties

Privéles Business Engels

Heeft u Engels nodig voor uw professionele leven of loopbaanontwikkeling? Ik weet dat niet alle bedrijven hetzelfde zijn, en stem daarom uw cursus Zakelijk Engels af op uw behoeften en doelen, evenals op uw branche of sector.

Groepscursus Zakelijk Engels

In een steeds meer verbonden wereld is het algemeen gebruikelijk om in het Engels te communiceren met collega’s, klanten en contacten. ​Ik ga met u in overleg om uw cursusinhoud aan te passen aan uw specifieke branche, afdeling of rol.

Uitspraaktraining Engels

Je Engels wordt beïnvloed door je moedertaal. Dit is het meest opvallend als de fonologische kenmerken van je eerste taal je gesproken Engels beïnvloeden. Voor Nederlanders bijvoorbeeld is het niet natuurlijk om de Engelse ‘th’ uit te spreken.

MVRDV - The Valley. Photograph by Ossip van Duivenbode.

Wat klanten zeggen

“Dankzij de training zijn mijn uitspraak en kennis van de taal enorm verbeterd. Rosalind heeft veel geduld maar ook humor en het was een plezier om deze training te volgen!”

~ Meike de Bruin, trajectbegeleider bij HVO Querido

“I took a course with Rosalind to work on my pronunciation. (I’m a native Turkish speaker). I enjoyed it very much and my pronunciation and confidence have improved greatly. I strongly recommend Rosalind.”

~ B. Sen

“The best thing about my experience with Rosalind is that she is able to tailor her teaching to the learners’ personal level, using examples and vocabulary from the relevant sector. Rosalind is clearly passionate about delivering superb training, and she spends a lot of time preparing the classes to ensure that they run smoothly and efficiently. A definite recommendation!”

~ R. Murto

Over Rosalind

DOCENT ZAKELIJK ENGELS

Mijn naam is Rosalind McNab en ik ben eigenaar en trainer bij BEST Business English. Ik ben een Cambridge-gecertificeerde trainer Engels (CELTA) en native speaker, en woon al meer dan 20 jaar in Nederland. Sinds 2016 geef ik in-company Business English trainingen in heel Nederland. Ik heb er plezier in om mijn cursussen op maat te maken en af te stemmen op de cursist, naar diens behoeften en specifieke leerpunten.​
Voordat ik lesgaf, werkte ik als ontwerper in de mode-industrie. Die rol bracht me over de hele wereld, waar ik samenwerkte met collega’s voor wie Engels de tweede of zelfs de derde taal was. Dit motiveerde me om meer te verdiepen in de Engelse taal en een trainersopleiding (Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults) te gaan volgen.​

Sinds ik de mode-industrie heb verlaten heb ik me, door mijn werk als taaltrainer, verdiept in een veelheid aan branches. Ik heb ervaring met klanten in de bankwereld, bij commerciële bedrijven, in de IT en nog veel meer.​

engels uitspraak coach zakelijk engels docent

Vind mij op LinkedIn

MVRDV - The Valley. Photograph by Ossip van Duivenbode.